Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Imagini INCREDIBILE cu Oprah Winfrey: A căzut pe scenă fix atunci când vorbea despre echilibru

slate.com
Oprah Winfrey

Oprah Winfrey s-a împiedicat și a căzut pe scenă fix atunci când vorbea despre echilibru în timpul unui show pe care îl susținea la Los Angeles, în cadrul turneului său 2020 Vision, scrie USA Today, potrivit MEDIAFAX.

După incident, Oprah s-a ridicat și a ales să meargă mai departe cu prezentarea, dar pentru siguranţă a continuat discursul în picioarele goale.

Citește și: După demersul făcut de Dumitru Coarnă, încă un sindicat reacționează: În acest caz, absolut toate funcțiile trebuie egalizate la nivel maxim

Spectacolul din Los Angeles a fost penultima întâlnire cu publicul din turneul său, urmând să îşi încheie parcursul Vision la Denver.

Oprah Winfrey a comentat ce i s-a întâmplat: „Nu mi s-a părut stânjenitor. Toată lumea ştie cum e să cazi. Sigur că preferi să nu cazi, dar asta e! Faza mea era că am căzut, am căzut, dar dacă nu mai pot să mă ridic?!”.

Oprah Winfrey este o realizatoare de televiziune americană, iar cel mai cunoscut show al ei este The Oprah Winfrey Show realizat în Chicago. Show-ul a avut audienţe record, pentru acest gen de program, între 1986 şi 2011.

Citește și: Klaus Iohannis, despre activitatea MAI: Deficiențe de ordin managerial, de coordonare și chiar lipsă de profesionalism, în contextul unor situații precum cazul Caracal sau evenimentele din 10 august 2018

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.