Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Imagini INCREDIBILE filmate de britanici la Cluj/ VIDEO

skynews.com
gunoi

Reportaj cutremurător în România! O echipă sky news a filmat la uriaşa groapa de gunoi de lângă Cluj, celebra Pata Rât. În materialul jurnaliştilor britanici, Guvernul român este acuzat că riscă vieţile a mii de oameni, forţaţi să trăiască sau să muncească în uriaşa groapă de deşeuri toxice.

Gunoaie cât vezi cu ochii. Aşa arată periferia unui oraş european, în secolul XXI. În mod normal, nu este voie să se filmeze aici, la groapa de gunoi de lângă Cluj, dar jurnaliştii de la Sky au convins un lucrător să filmeze cu camera lor oroarea de acolo, trăită de mii de oameni, zi de zi, pentru o pâine.

Inside Romania's Toxic Waste Dump

Can you imagine living on a toxic waste dump? Here's an exclusive insight into those who have to in Romania: http://trib.al/GPhzGy7

Posted by Sky News on Tuesday, January 26, 2016

Bărbaţi, femei şi copii fac parte din echipele de gunoieri, care răscolesc munţii de deşeuri pentru a sorta ce se poate. Majoritatea celor care îşi câştigă traiul astfel sunt romi, evacuaţi din centrul Clujului şi care au fost mutaţi aici, lângă marea de gunoi, în condiţii inimaginabile.

Potrivit sky news, Guvernul şi contractorii privaţi deţin uriaşa groapă de gunoi de lângă al doilea oraş al României. Jurnaliştii britanici se întreabă, ironic, ce va face România, ţară europeană, cu miile de refugiaţi pe care îi va primi. Asta în condiţiile în care îşi tratează în acest fel cei mai sărmani membri ai societăţii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.