Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Imagini INCREDIBILE, în fața lui Klaus Iohannis, la parada de 1 Decembrie: O angajată a SRI a fost în centrul atenției - VIDEO

O angajată a Serviciului Român de Informații (SRI) a căzut din autospeciala în care se afla la parada militară din 1 Decembrie de la Alba Iulia. Incidentul a avut loc în zona în care se afla președintele Klaus Iohannis și a fost filmat, iar imaginile postate pe Facebook au devenit virale.

Întâmplarea s-a petrecut chiar în fața tribunei oficiale, în care se afla președintele Klaus Iohannis. Autospecialele de intervenție ale SRI circulau cu o ușă deschisă, iar angajații instituției, cu echipament de intervenție, se aflau aproape de ele.

Citește și: Imagini în premieră! Cum arată vila ‘Umbrei’ lui Klaus Iohannis – Aceasta este locuința prădată de hoți de 1 Decembrie

Șoferul autospecialei și-a dat seama că o colegă a căzut și a încetinit, astfel încât angajata SRI, care pare că nu s-a lovit prea tare, a putut să revină în coloană fără probleme.

Imaginile cu angajata SRI care cade din autospecială au fost postate pe facebook și au devenit în scurt timp virale.

Peste 1.600 de militari şi 150 de mijloace tehnice, între care transportoare amfibii blindate, sisteme de rachete, autospeciale de geniu, tunuri şi aruncătoare, au defilat, de 1 Decembrie, la Alba Iulia, iar peste 20 de aeronave au survolat municipiul. Au defilat cadre ale MApN și MAI, între care pompieri, polițiști și jandarmi.

Citește și: Ministerul lui Eugen Teodorovici s-a împrumutat iar de la bănci! Suma pe care a luat-o luni .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.