Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Imagini INCREDIBILE, la Shenzhen, cu Simona Halep, înainte de finala turneului: Ce face din cauza ploii / VIDEO

www.gsp.ro
Simona Halep

Simona Halep a schimbat, sâmbătă, câteva mingi cu un puşti, spectator în tribunele arenei centrale de la Shenzhen, aşteptând ca vremea să se îmbunătăţească şi să dispute finala turneului de categorie WTA International.

Pentru că nu prea putea să returneze mingea, copilul a primit sfaturi şi ajutor din partea antrenorului Simonei, Darren Cahill. Înainte, Halep şi Cahill au efectuat un uşor antrenament pe terenul ud, scrie news.ro.

Finala turneului de la Shenzhen, dintre Simona Halep, locul I WTA, şi sportiva cehă Katerina Siniakova, locul 47 WTA şi cap de serie numărul 6, deţinătoarea trofeului, a fost amânată, din cauza ploii care cade în oraşul chinez.

Organizatorii au amânat iniţial o oră meciul, până la 09.00, apoi până la 09.30, dar condiţiile meteo nu s-au îmbunătăţit. În acest moment nu este precizată o posibilă oră pentru startul întâlnirii.

Halep şi Siniakova vor fi adversare şi în finala de dublu, care va avea loc după cea de simplu. Perechea cehă Barbora Krejcikova/Katerina Siniakova, cap de serie numărul 1, va întâlni în ultimul act echipa Simona Halep/Irina Begu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.