Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Imagini IREALE în București - O mașină a fost 'înghițită' de asfalt, după ce s-a surpat strada - VIDEO

crater bucuresti

Un crater s-a format marți pe strada Dezrobirii din București, la intersecția Gorjului, după ce s-a surpat asfaltul. O mașină a fost „înghițită” de crater, însă nimeni nu a fost rănit, iar la ora transmiterii știrii intervin echipe de muncitori, potrivit Mediafax.

Potrivit martorilor de la fața locului, un autoturism ar fi fost înghițit de craterul format după surparea asfaltului. La fața locului au intervenit agenții Poliției Locale Sector 6, care au scos mașina din groapă.

Citește și: Cinci persoane au fost rănite, după ce două autoturisme s-au ciocnit

Martori la acest incident au declarat că nimeni nu a fost rănit.

Reprezentanții Primăriei Sectorului 6 nu au putut furniza informații cu privire la incident, până la ora transmiterii stirii.

___

Informarea Apa Nova:

In data de 20.08.2019, ora 10:50, Poliția Rutieră a sesizat prin stația radio Apa Nova București privind apariția unei tasări pe strada Dezrobirii.

Echipele operaționale ale Apa Nova București s-au deplasat în regim de urgență la adresa indicată și au constatat la ora 11:15 tasarea accentuată a carosabilului, pe banda a doua de circulație, pe o suprafață inițială de 4 mp.

Echipele noastre au semnalat zona și au constatat că această surpare nu se datorează rețelelor de apă potabilă și canalizare.

Compania a informat reprezentanții furnizorului de apă caldă și căldură din Municipiul București privind cele semnalate.

În caz de necesitate echipele operaționale ale companiei vor acordă sprijin furnizorului de apă caldă și căldură din Municipiul București pentru remedierea într-un timp cât mai scurt a avariei apărute.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.