Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Imagini ireale la Poșta Română, după descinderile procurorilor DNA: 'au distrus mii de documente'

www.radiocluj.ro
Poșta Română

Procurorii DNA au descins la Poșta Română. Anchetatorii ridică mai multe documente de la sediul din Iași al instituției. Din primele informații se pare că e vorba de o anchetă care vizează investițiile făcute.

Jurnalista Anca Alexandrescu publică imagini din sediile Poștei Române, acolo unde au fost rupte sau tocate mii de documente. Imaginile au fost surprinse la scurt timp după ce procurorii DNA au început perchezițiile.

”DNA, cred ca aveti treaba pe la Posta! Ia uitati va cum au tocat hartii toata noaptea si au infundat ghena!”, scrie Anca Alexandrescu.

Percheziții DNA la Poșta Română

„Reprezentanţii Direcţiei Naţionale Anticorupţie au ajuns astăzi la trei dintre sediile Companiei. Paralel cu verificările DNA, Poşta Română a demarat propria cercetare internă. Mai multe detalii pe această temă putem oferi odată cu finalizarea verificărilor. Asigurăm că operatorul naţional de servicii poştale tratează cu maximă responsabilitate toate obligaţiile impuse prin lege şi îşi gestionează cu seriozitate şi cu atenţie resursele şi proiectele pe care le desfăşoară”, au transmis, joi, reprezentanţii Poşta Română.

Compania ”cooperează în mod obişnuit cu orice autoritate publică de control, fiind deschisă oricăror solicitări oficiale privind activitatea sa”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.