Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Imagini nemaivăzute în politică: 'Clanul Marelui Alb' lovește din nou

După ce așa-numita investigație de presă ce viza Biserica Ortodoxă Română s-a dovedit doar o manipulare bazată pe o lipsă uriașă de adevăruri și pe date false, ierarhii BOR fac ce știu ei cel mai bine: să fie alături de oameni, indiferent de vremuri.

Imaginile din ultimele zile dovedesc din plin nu doar atașamentul prelaților față de credincioși, indiferent de vârstele lor, ci și iubirea celor mai mici dintre ortodocși față de Biserică și credință.

Imagini care sunt imposibile pentru cei care conduc, politic, destinul României, sunt văzute la fiecare Sfântă Liturghie pe întreg teritoriul țării și nu numai. Copii alături de episcopi și arhiepiscopi, copii care mărturisesc iubirea lor sinceră și credința în care sunt crescuți de către părinți, copii care se împărtășesc din potirul iubirii sunt cei care duc mai departe, neclintit, adevărul nestrămutat al Bisericii Ortodoxe Române.

STIRIPESURSE.RO vă prezintă un colaj de instantanee în care au fost surprinși, în ultimele zile, ierarhi și copii ortodocși români.

Din Regatul Danemarcei, PS Macarie, episcopul Europei de Nord, a arătat ce înseamnă ortodoxia, alături de credincioșii eparhiei sale, la săvârșirea Tainei Sfântului Maslu în comunitatea euharistică de la Vejle-Kolding.

content-imagecontent-imagecontent-imagecontent-imagecontent-imagecontent-imagecontent-imagecontent-imagecontent-imagecontent-imagecontent-imagecontent-image

La Galați, Înaltpreasfinţitul Părinte Arhiepsicop Casian i-a luat părintește în brațe pe copiii veniți la baldachinul special amenajat din proximitatea Catedralei Arhiepiscopale, unde au fost așezate raclele ce adăpostesc părticele din moaştele Sfântului Apostol Andrei, ale Sfântului Cuvios Ioan Casian şi a patru sfinţi tămăduitori, aduse din patrimoniul sacru al Reşedinţei Arhiepiscopale.

content-imagecontent-imagecontent-imagecontent-imagecontent-image

Imagini emoționante vin și din Episcopia Tulcii, acolo unde PS Visarion a săvârșit Sfânta Liturghie, însoțit și de cei mici, la Măcin.

content-imagecontent-image

În Maramureșul străbun, Preasfințitul Părinte Timotei Sătmăreanul, Arhiereu-vicar al Episcopiei Ortodoxe Române a Maramureșului și Sătmarului, s-a aflat în mijlocul credincioșilor din Parohia Ortodoxă Desești, Protopopiatul Sighet, unde a săvârșit Sfânta Liturghie la biserica de lemn cu hramul „Sfânta Cuvioasă Parascheva” - patrimoniu mondial UNESCO, înconjurat de un sobor de preoți și diaconi, dar și alături de copii.

content-imagecontent-image

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.