Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

IMAGINI ȘOCANTE Amănuntul care schimbă complet mersul anchetei monstrului din Caracal: Ce au găsit experții în laptop și pe stick-urile criminalului

Inquam Photos / Bogdan Dănescu
criminal Caracal

Anchetatorii ar fi găsit în calculatorul lui Gheorghe Dincă mai multe filme cu caracter sexual. Acum, ei verifică dacă există și imagini cu minore pe dispozitivele ridicate din locuința bărbatului, potrivit stirileprotv.ro.

Potrivit unor surse apropiate anchetei, Gheorghe Dincă, individul care a recunoscut că a ucis două fete, ar fi făcut parte dintr-o reţea de trafic de persoane cu ramificaţii în Italia, Anglia şi Germania, şi ar fi obişnuit să le prezinte proxeneţilor femei din România.

În acelaşi timp, miercuri au continuat cercetările în locuinţa sa unde, potrivit avocatului familiei uneia dintre victime, există mai multe foraje, tuneluri şi puțuri înfundate. Varianta potrivit căreia Dincă ar fi făcut şi alte victime nu este exclusă.

Citește și: Familia Alexandrei a luat decizia! Anunț facut de Alexandru Cumpănașu

Gheorghe Dincă, spun surse apropiate anchetei, ar fi fost în atenţia poliţiştilor din Craiova de dinainte că Alexandra să sune la 112 şi să anunţe că a fost răpită. Anchetatorii ar fi avut numele lui şi date despre autoturismul pe care îl conducea de cel puţin zece zile, maşina care ar fi fost filată inclusiv de Brigada de Operaţiuni Speciale din Craiova.

Aceleaşi surse susţin că bărbatul ar fi fost implicat într-o reţea de trafic de persoane care acţiona în Italia, Anglia şi Germania. Din grupare ar face parte şi fiul suspectului.

Dincă, precizează sursele, era cel care le prezenta traficanţilor diverse femei, iar în schimb primea servicii sexuale. Anchetatorii încearcă acum să dea de urma celor pe care bărbatul le-ar fi dat pe mâna proxeneţilor.

Citește și: Rareș Bogdan a răbufnit: Cu ăștia nu se mai poate, desființați și reînființați, dar reangajați doar unii

Ca să îi facă un profil cât mai complet lui Dincă, anchetatorii verifică acum atent toate lucrurile de la el din casă. Pe lângă cele trei telefoane găsite la perchezițiile de până acum, ar mai fi fost găsit încă unul. Toate urmează să fie expertizate.

Gheorghe Dincă are şi un profil pe o reţea socială, care urmează să fie analizat pentru a se vedea dacă nu cumva bărbatul îl folosea ca să găsească eventuale victime.

Citește și: Rareș Bogdan a răbufnit: Cu ăștia nu se mai poate, desființați și reînființați, dar reangajați doar unii

”E un obsedat sexual!”, spun surse judiciare, care corelează descoperirile recente cu profilul bărbatului de 66 de ani, așa cum a fost el creionat din faptele descoperite: Există deja mărturii la dosar că Dincă  a fost surprins, cu ani în urmă, pipăind fetița unei rude îndepărtate. Soția lui Dincă a relatat investigatorilor bătăile pe care i le aplica bărbatul. El s-a comportat ca un misogin inclusiv cu membrele de sex feminin din echipa de investigații! Recunoașterile lui despre felul în care le-a violat și le-a ucis pe fete ”arată că Dincă nu consideră femeile decât un obiect al plăcerii masculine”, după expresia unuia dintre investigatori, potrivit libertatea.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.