Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

IMAGINI ȘOCANTE: Căței uciși cu BESTIALITATE / VIDEO

catei

O comunitate întreagă este șocată după ce un doi căței de numai câteva luni au fost uciși cu o cruzime greu de descris în cuvinte, chiar în fața unor copii.

Totul s-a petrecut în satul hunedorean Bobâlna, comuna Rapoltu Mare, joi, în jurul orei 11.30. Potrivit unei localnice, Liliana Rusu, bărbatul care a luat viața celor doi căței se afla la terasa magazinului din sat unde consuma bere. Femeia a declarat pentru Hunedoara Liberă că, la un moment dat, aparent fără niciun motiv, bărbatul a apucat pe rând cățelușii de picioare și „i-a lovit cu capul de bordura de ciment a stației de autobuz până au murit” și că toate astea s-au petrecut în fața de patru copilași care se jucau cu cățeii.

Hillary Clinton nu scapă de ancheta privind e-mailurile: Ce a decis Departamentul de Stat al SUA

„I-a prins de picioare și i-a dat cu capul de ciment până i-a omorât. Savurându-și în continuare berea și așteptând să iasă din buruieni și cei trei frățiori ai cățelușilor ca să le aplice același tratament”, povestește femeia îngrozită.

Liliana Rusu a filmat urmările acestui gest incalificabil și a postat filmulețul pe o rețea de socializare, însă nu s-a oprit aici. Femeia a anunțat Poliția și a depus o sesizare, nu înainte de a salva ceilalți trei cățeluși de care bărbatul nu a apucat să se atingă.

„Poliția a fost sesizată în acest caz. Există un dosar penal în lucru la Postul de Poliție al comunei Rapoltu Mare, a fost identificat un suspect cu privire la care se vor face cercetări în legătură cu uciderea animalelor”, a declarat pentru Hunedoara Liberă subcomisarul de poliție Bogdan Nițu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Hunedoara.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.