Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

IMAGINI ȘOCANTE! GRAV ACCIDENT cu patru persoane prinse între fiarele mașinilor: Una nu a mai putut fi salvată, traficul e BLOCAT

UPDATE

Un tânăr în vârstă de 21 de ani, care circula singur în maşină, este vinovat de producerea accidentului de circulaţie de la ieşirea din municipiul Vaslui spre suburbia Brodoc, soldat cu decesul unei persoane şi rănirea altor trei.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vaslui, Silvia Manta, tânărul a pierdut controlul volanului, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un autoturism care circula regulamentar, în care se aflau şoferul şi trei pasageri.

Citește și: Dezvăluire incendiară a Olguței Vasilescu! Cui i-a dat peste nas și de ce

"Conducătorul auto în vârstă de 21 de ani a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând o alcoolemie de 0,96 mg/l alcool pur în aerul respirat", a precizat Silvia Manta.

Şoferul care a provocat accidentul nu a suferit răni importante. El a fost transportat la spital pentru recoltarea de probe biologice. Pe numele acestuia a fost deschis dosar penal pentru omor din culpă şi vătămare corporală din culpă.

Citește și: Răsturnare de situație în programul RABLA: Ce mașini vor fi acceptate la casare

Știrea inițială

Patru persoane au rămas încarcerate, dintre care una a decedat, în urma accidentului produs miercuri pe DN2F, la ieşirea din municipiul Vaslui, spre suburbia Brodoc, au anunţat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vaslui.

Două maşini s-au ciocnit şi, din primele cercetări, se pare că accidentul s-a produs pe fondul vitezei neadaptate la condiţiile de trafic.

Citește și: Acum s-a aflat! Cui i-a trimis bani milionara Israela Vodovoz, cu doar o săptămână înainte de a muri

"La locul producerii accidentului, s-au deplasat trei autospeciale de lucru cu apă şi spumă, cu modul de descarcerare, o autospecială de transport victime multiple, două maşini ale Serviciului de Ambulanţă şi un echipaj de Terapie Intensivă Mobilă din cadrul SMURD. În urma impactului dintre cele două autoturisme, s-au înregistrat cinci victime, una conştientă, neîncarcerată şi patru încarcerate, dintre care una a decedat pe loc", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui, Petru Iftene.

Potrivit IPJ Vaslui, una dintre persoanele rănite, o tânără de 18 ani, este în comă. Persoana decedată, un bărbat de 34 de ani, se afla la volanul maşinii în care erau trei pasageri, rămaşi încarceraţi.

Citește și: O fabrică belgiană, care exporta carne STRICATĂ în Europa de Sud-Est, ÎNCHISĂ! Ce spune ANSVSA despre prezența produselor pe piața din România

Poliţiştii rutieri efectuează cercetări pentru a stabili în ce împrejurări s-a produs accidentul, scrie agerpres.ro.

Centrul Infotrafic al Poliţiei Române informează că circulaţia rutieră a fost reluată pe DN2F, la ieşirea din municipiul Vaslui către Bacău, unde anterior fusese blocată din cauza acestui accident.

Citește și: Lovitură grea pentru șoferi: Câți bani vor scoate din buzunar pentru taxa auto în 2018 .

content-imagecontent-imagecontent-imagecontent-imagecontent-imagecontent-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.