Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

IMAGINI ȘOCANTE Momentul în care șoferul turc îl spulberă pe polițistul de la circulație

Cetateanul turc care, in weekend, a lovit intentionat un politist cu masina, apoi a fugit ca un las, a fost arestat. El a fost preluat luni sub escorta de la Spitalul Floreasca si este audiat la Tribunalul Bucuresti.

Momentul in care politistului a fost lovit intentionat de milionarul turc a fost surprins de camerele de supraveghere instalate in zona.

Ancheta in acest caz deosebit de grav continua: procurorii au audiat deja poltiistii care au fost martori ai incidentului. In timp ce se afla in misiune in Pipera, agentul i-a facut semn unui sofer sa traga pe dreapta, insa acesta a accelerat, l-a luat pe agent pe capota si l-a purtat cateva sute de metri, apoi a franat brusc si l-a izbit de asfalt.

Politistul se afla in continuare in stare grava, la Terapie Intensiva. A suferit duminica seara o operatie, iar acum se afla in coma. Medicii se pregateasc acum sa il opereze din nou, insa asteapta sa mai scada presiunea intra-craniana.

Agentul care lucra de 23 de ani la Brigada Rutiera a suferit multiple traumatisme, un plaman perforat, ruptura de splina, coaste rupte si lovituri craniene.

Poliţistul rutier accidentat în noaptea de sâmbătă spre duminică de un om de afaceri turc a fost supus mai multor intervenţii la Spitalul Clinic de Urgenţă Floreasca.

 

"Pacientul a fost supus unor multiple intervenţii chirurgicale: montarea unui senzor de monitorizare a presiunii intracraniene, drenaj pleural stâng, splenectomie şi enterectomie largă, cu asigurarea hemostazei", se precizează într-un comunicat de presă al Spitalului Floreasca.

De luni de la prânz, conform sursei citate, pacientul se află la terapie intensivă în stare deosebit de gravă şi este sedat continuu.

"Este pe suport ventilator pentru insuficienţă respiratorie hipoxemică severă, cu susţinerea funcţiei hemodinamice cu suport vasopresor în doze mari, cu hemodiafiltrare continuă şi reechilibrare hidroelectrolitică conform monitorizării hemodinamice miniinvazive, cu antibioterapie cu spectru larg", arată reprezentanţii spitalului.

El a fost adus cu traumatism cranio-cerebral grav cu focare hemoragice multiple şi edem cerebral difuz, fractură fronto-parietală stângă, cu traumatism toracic forte cu multiple fracturi costale şi fractură sternală, contuzie pulmonară stângă şi hemotorax stâng, traumatism abdominal sever cu ruptură splenică, contuzie pancreatică şi multiple leziuni mezenterice cu ischemie de intestin subţire, contuzie renală stângă, hematom retroperitoneal minim.

"O echipă medicală multidisciplinară supraveghează permanent starea pacientului şi aplică măsurile de terapie intensivă adecvate", mai arată reprezentanţii spitalului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.