Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

IMAGINI ȘOCANTE Momentul în care un elev moare electrocutat pe firele de curente de la calea ferată: 'Lasă-l, mă, nu mai țipa așa, vine lumea și se ia de noi'

“Băi, cazi ... de acolo! Fă-te încoa! Vrea să sară pe aia!Bă, sunt cabluri, te curentezi, bă!”

“Băi, are curent, ești prost! E din ăla de 200 și ceva de volți!

Nu curentează, mă, ce ai, am văzut eu un film.

Bă, hai mă, că vine poliția! Uite, mă, gaborii!

Lasă-l, mă, nu mai țipa așa, vine lumea și se ia de noi.”

“S-a curentat! Băi! Băi!”.

Sunt replicile filmate de prietenii tânărului teribilist de 16 ani care a murit electrocutat, în Gara Focşani. Poliţiştii de la Transporturi Feroviare Vrancea fac cercetări în acest caz.

Duminică seară, poliţiştii de la Transporturi Feroviare Vrancea au fost sesizaţi, printr-un apel la 112, despre faptul că, în Gara Focşani, un minor în vârstă de circa 16 ani s-a electrocutat, după ce s-a urcat pe vagonul unui tren.

Poliţiştii au stabilit că minorul s-a urcat pe pasarela nefuncţională care traversează liniile din staţie, cu intenţia de a coborî pe vagon. Cel mai probabil el ar fi vrut să îşi facă un selfie pe ganitura de tren.

Cătălin, băiatul de 16 ani, voia să coboare de pe pasarelă pe un tren de marfă ca să își facă o fotografie. De jos, prietenii lui l-au avertizat în privința riscurilor. Însă, fără succes.

Cătălin era elev în clasa a VIII-a la o școală din Focșani. Nu este primul tânără care moare pe cablurile de mare tensiune din gări. El a încălcat mai multe reguli înainte de a-și curma viața din teribilism. Nu avea voie să urce pe pasarela aflată peste liniile de cale ferată, pentru că pe acolo circulația este închisă. Apoi, nu a ținut cont că prin liniile de contact trec aproape 30.000 de volți și în jurul lor se formează un câmp electromagnetic periculos. Interzis era și saltul pe care voia să îl facă de pe pasarelă pe trenul de marfă oprit în gară.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.