Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Imagini ȘOCANTE! Un judecător a fost călcat în picioare de mai mulți indivizi, într-un club din Timișoara - VIDEO

www.pixabay.com
poliție, polițiști

Un judecător de la Tribunalul Timiş a fost implicat într-o altercaţie între două grupuri, în zona Catedralei Mitropolitane din Timişoara. Magistratul şi încă o persoană din grupul rival au fost răniţi. Poliţiştii şi procurorii fac o anchetă în acest caz.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al judeţului Timiş, Ionuţ Sârbu, a declarat pentru News.ro că incidentul a avut loc duminică dimineaţa, la ora 5.00.

Citește și: Un consultant politic lansează un atac furibund la adresa lui Dragnea, după Congres: 'PSD a dispărut azi din istorie'

"În jurul orei 5.00 dimineaţa a avut loc o altercaţie între două grupuri, în zona Catedralei din Timişoara, în care au fost implicate opt persoane. A fost întocmit dosar penal pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice si pentru încăierare”, a declarat Ionuţ Sârbu.

Potrivit poliţiştilor, în altercaţie a fost implicat şi un judecător de la Tribunalul Timiş, care a suferit răni în jurul gâtului. De asemenea, o altă persoană a suferit răni uşoare. Cei doi răniţi au fost transportaţi la spital. Poliţiştii, sub coordonarea procurorilor de la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Timişoara, fac cercetări în acest caz.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.