Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

IMAGINI ȘOCANTE Un șofer de 70 de ani a făcut accident, când ducea 3 femei la biserică: O persoană a murit, 4 sunt rănite

O persoană a murit şi patru persoane au fost rănite, joi, într-un accident rutier produs pe o stradă din municipiului Piteşti. Un şofer în vârstă de 70 de ani a provocat un accident mortal în Piteşti, în timp ce ducea trei femei la biserică. Bătrânul n-a mai dat prioritate în intersecţie şi a spulberat frontal un autoturism care circula rergulamentar.

În urma impactului deosebit de puternic a rezultat decesul uneia dintre cele 3 femei care se aflau în maşina bătrânului şi rănirea a celorlalte 5 persoane implicate în accident. Femeia care a murit avea 74 de ani.

Citește și: Demisie de răsunet! Cutremur pe scena politică

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Argeş au anunţat că mai multe autospeciale SMURD şi echipaje ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean au intervenit la un eveniment rutier în care au fost implicate două autoturisme, informează agerpres.ro.

Conform aceleiaşi surse, în autoturismele care au intrat în coliziune se aflau şase persoane, pentru două dintre ele fiind nevoie de intervenţia echipajului de descarcerare.

Citește și: A comis-o pentru prima dată de la condamnarea lui Dragnea! Ce a putut să zică Viorica Dăncilă

"Patru persoane au fost transportate la spital, una a decedat, iar o altă persoană a refuzat transportul la spital", a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Argeş, Mădălina Epure.

Poliţiştii au deschis în acest caz un dosar de cercetare penală pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă, fiind efectuate cercetări pentru stabilirea împrejurărilor producerii accidentului.

Citește și: Ion Țiriac aruncă bomba! Acuzații grave la adresa BNR .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.