Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Imagini rupte din filmele americane, în Sălaj! Un tânăr și-a răpit fosta iubită de le liceu

Poliţia Română
masina politie bmw

Imagini rupte din filmele americane, în Sălaj! Un tânăr și-a răpit fosta iubită de le liceu

Un tânăr de 19 ani din Maramureș a mers la liceul din Sălaj unde învăța fosta iubită în vârstă de 17 ani, a agresat-o fizic, după care a răpit-o. În doar câteva ore, polițiștii au dat de urma celor doi și au salvat fata.

La data de 28 februarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Cehu Silvaniei au fost sesizați în urma unui apel 112 cu privire la faptul că, în proximitatea unui liceu din localitatea Cehu Silvaniei, un tânăr din localitatea Băsești, județul Maramureș ar fi agresat fizic și ar fi luat cu forța o tânără din localitatea Oarța de Jos, județul Maramureș și ar fi introdus-o pe aceasta într-un autoturism, ulterior, plecând într-o direcție necunoscută.

În urma activităților investigativ-operative efectuate de polițiști, cei doi tineri au fost depistați în localitatea Oarța de Jos

De asemenea, în urma verificărilor efectuate, s-a constatat că tânărul de 19 ani i-ar fi distrus tinerei în cauză telefonul mobil.

Astfel, în urma administrării probatoriului, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Cehu Silvaniei au dispus reținerea, pentru 24 de ore, în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj față de tânărul de 19 ani.

În cursul acestei zile, cel în cauză va fi prezentat unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Jibou, în vederea dispunerii măsurilor legale care se impun.

Polițiștii din Cehu Silvaniei continuă cercetările, într-un dosar penal întocmit sub aspectul comiterii infracțiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal, lovire sau alte violențe și distrugere, în vederea documentării întregii activități infracționale a tânărului de 19 ani.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.