Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

IMAGINI SENZAȚIONALE cu Theresa May pe scena pe care și-a apărat planul privind Brexit - VIDEO

Premierul britanic, Theresa May, a apărut, miercuri, dansând pe scenă, după care și-a apărat planul privind Brexit, dar a avertizat că ar prefera să părăsească Uniunea Europeană fără a ajunge la un acord decât să accepte împărțirea Marii Britanii, relatează Reuters.

May, care a fost primită cu ovații după ce a dansat pe scenă melodia Dancing Queen a trupei ABBA, a declarat că este încrezătoare că va putea ajunge la un acord cu UE.

Citește și: Unde lucrează Alina-Maria, fostă Binder, soția Principelui Nicolae al României

”Nu va fi un al doilea referendum”, a spus ea, scrie mediafax.ro.

"Marea Britanie nu se teme să iasă din UE fără un acord dacă va fi cazul", a spus May.

Citește și: Detalii incredibile scoase la vedere! Cine a suportat cheltuielile pentru nunta Principelui Nicolae cu aleasa inimii sale, Alina-Maria Binder

”Dar trebuie să fim cinstiți. Ieșirea fără un acord, introducerea unor tarife și controalele costisitoare la frontieră ar reprezenta consecințe neplăcute pentru Marea Britanie și UE.", a adăugat aceasta.

"Dacă vom merge fiecare în direcţii diferite, urmărind propria viziune despre Brexitul perfect, vom risca să nu mai avem niciun Brexit”, a declarat premierul britanic, făcând referire la unii parlamentari care şi-au publicat propriile alternative la planul lui May privind Brexitul.

Citește și: Teo va avea noi colegi! Cine i se alătură din 4 octombrie

"Mai există un motiv pentru care trebuie să ne unim - am ajuns la cea mai grea parte a negocierilor (...) Ce propunem noi este foarte dificil pentru Uniunea Europeană. Dar dacă rămânem uniţi şi rezistăm, ştiu că vom ajunge la un acord favorabil Marii Britanii”, a afirmat May.

Prim-ministrul britanic a vorbit şi despre Partidul Laburist, declarând că politicile acestuia, precum naţionalizarea poştei şi liniilor ferate, ar însemna taxe mai mari şi ar îndepărta companiile private.

Citește și: Unde lucrează Alina-Maria, fostă Binder, soția Principelui Nicolae al României

Referitor la criticile din partea fostului ministru de Externe Boris Johnson, care a cerut conservatorilor să nu accepte planul lui May privind Brexitul, ea a declarat: "Nu este surprinzător că am avut parte de păreri diferite exprimate în această săptămână. Dar treaba mea ca prim-ministru este să fac ce cred că este în interesul naţional. Iar acest lucru înseamnă două lucruri. În primul rând, să respect rezultatul referendumului şi, în al doilea rând, să ajung la o relaţie bună de securitate şi comerţ cu vecinii noştri după ce vom fi plecat”.

Citește și: Eugen Teodorovici, replică pentru cei ce îl contestă! Dezvăluiri despre ANAF .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.