Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

IMAGINI SENZAȚIONALE de la nunta fiicei lui Gigi Becali: Milionarul a rămas FĂRĂ CUVINTE când s-a dus Cătălin Măruță la el - VIDEO

Gigi Becali a organizat o nuntă ca în basme pentru fiica sa cea mare, Teodora. La petrecere au participat și nume mari din fotbal precum Gică Hagi, Ciprian Marica, Nicolae Dică, dar și Anamaria Prodan Reghecampf. Nuntasii s-au distrat în cortul de sticlă împodobit cu candelabre de cristal si aranjamente scumpe de flori, iar pajiştea din fata Palatului a fost luminată de felinare.

Teodora, fiica cea mare a lui Gigi Becali, și soțul ei Mihai au emoționat toți invitații la momentul dansului. Cei doi au dansat pe melodia ”Armâna mea”, un cântec foarte popular printre machedoni.

Citește și: Tonel Pop face noi dezvăluiri- Pe urmele cui sunt acum anchetatorii

Mirii au pregătit un tort din 7 etaje alb cu decorațiuni florale. La momentul venirii acestuia, Teodora a ținut să îi multumească familiei ei pentru tot ce i-a oferit în viață. Apoi, amfitrionul petrecerii, Cătălin Măruță, a mers la Gigi Becali, pentru discurs, iar milionarul a recunoscut că a rămas fără cuvinte. ”Este cel mai frumos moment din viața mea. Sper să nu se supere soția mea.”, a spus, profund emoționat, Becali.

Unul dintre cele mai frumoase momente ale serii a fost dansul miresei cu tatăl ei Gigi Becali. Nunta Teodorei Becali s-a desfăşurat într-un decor feeric. Cortul imens de sticlă a fost împodobit cu candelabre de cristal şi cu aranjamente scumpe de flori. Berbecutii s-au perpelit la protap, grătarele cu fripturi au sfârâit în aer liber.

Citește și: O celebră jurnalistă șterge pe jos cu Klaus Iohannis și Viorica Dăncilă:’În locul unei analfabete nu poți pune un bețiv! Asta oricât de mut și de orb ai fi!’

Fiica cea mai mare a lui Gigi Becali, Theodora, 24 de ani, s-a măritat cu Mihai Theodor Mincu, iar evenimentul e unul dintre cele mai spectaculoase ale anului în plan monden. Latifundiarul a organizat o petrecere cu 700 de invitaţi la Palatul Snagov. Cununia religioasă a avut loc la Biserica Sfântul Spiridon Nou din Bucureşti, iar de la ora 20:00 a început petrecerea de nuntă pentru care Gigi Becali ar fi cheltuit jumătate de milion de euro, potrivit România TV. Mireasa a avut o rochie albă, stil prinţesă, cu broderie strălucitoare şi o coroniţă din pietre sclipitoare pe cap.

Meniul a conţinut patru feluri diferite de mâncare. La primul fel a fost o gustare rece cu specialități din file de somon, păstrăv afumat și terina din piept de curcan.

Citește și: Sorin Grindeanu dă lovitura- Se ieftinesc începând cu 1 ianuarie

La felul doi, file de somon în sos de vin alb și chives, în timp ce la felul trei invitații au trecut la ceva tradiţional, sarmale în voi de viță cu smântână. La felul patru, nuntașii au avutv parte de cel mai bogat fel al serii: muschiuleț de porc cu cimbru verde, cotlete de berbecuț marinate cu ulei de măsline, piept de pui marinat cu ghimbir și usturoi, cartofi wedges, legume la gratar și salată asortată de sezon.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.