Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Imagini șocante! Cunoscut rapper a murit la 28 de ani după ce s-a prăbușit pe scenă în timp ce cânta / Video

captura video
Costa Titch rapper mort

Rapperul sud-african Costa Titch a murit la 28 de ani, după ce s-a prăbușit de două ori în timp ce cânta, anunță Mediafax.

Familia lui Constantinos Tsobanoglou, cunoscut sub numele de Costa Titch, a precizat într-un comunicat că artistul a murit, dar nu a comunicat cauza sau alte detalii despre incident.

"Moartea a bătut în mod tragic la ușa noastră. Jefuindu-ne fiul, fratele și nepotul iubit", se arată în declarația nesemnată și postată pe contul de Instagram al lui Costa Titch. Declarația continuă cu mulțumiri "celor care au intervenit de urgență și tuturor celor prezenți în ultimele sale ore pe acest pământ".

Videoclipurile postate pe rețelele de socializare îl arată pe Costa Titch prăbușindu-se

Videoclipurile postate pe rețelele de socializare îl arată pe Costa Titch prăbușindu-se în timp ce cânta. Într-unul dintre ele, un bărbat neidentificat de pe scenă îl prinde și îl ajută să se ridice, după care rapperul își continuă spectacolul. Dar, câteva secunde mai târziu, el pare să se prăbușească din nou, notează Washington Post.

Videoclipurile nu au putut fi verificate..

Costa Titch urma să cânte sâmbătă seara la Ultra Music Festival din Nasrec, o suburbie a Johannesburgului. Nici organizatorii festivalului, nici Serviciul de poliție sud-african nu au putut fi contactați pentru comentarii duminică.

Online, fanii și colegii artiști și-au exprimat tristețea și consternarea la aflarea veștii morții rapperului. "RIP Costa Titch. Mare talent plecat prea devreme", a scris pe Twitter artistul sud-african și american Leslie Jonathan Mampe Jr. care își spune Da L.E.S.

Organizația Southern African Music Rights Organization, un grup de drepturi de autor care reprezintă artiștii din această țară, a prezentat "sincere condoleanțe" familiei lui Costa Titch.

Acesta a fost al doilea deces pe scena dinamică a rap-ului din Africa de Sud în doar câteva săptămâni. Kiernan Forbes, în vârstă de 35 de ani, cunoscut sub numele de scenă AKA, a murit luna trecută după ce a fost împușcat în fața unui restaurant din Durban, pe coasta de sud-est a țării.

AKA și Costa Titch au lansat un album împreună în 2021.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.