Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Imagini șocante Cristi 'Dodel' Tănase. A fost surprins căzut pe holul blocului cu sânge la gură și vorbind cu dificultate. Explicațiile lui Tănase/VIDEO

captura video
cristi tanase

Cristi Tănase, în vârstă de 36 de ani, fost fotbalist cu 41 de meciuri jucate la echipa națională, a ajuns într-o situație delicată.

La sfârșitul anului trecut, Cristi Tănase a rămas fără permis de conducere după ce a fost prins drogat cu cocaină la volan. Acum, pe rețelele sociale a apărut un clip în care fostul campion cu FCSB stă pe jos pe holul unui bloc, lipit de o ușă.

Pe imagini se observă că fostului fotbalist i-a fost spart un dinte din față și sângerează.

Cristi Tănase a fost filmat de un locatar al blocului în care a fost găsit pe jos. Întrebat ce a pățit, fostul fotbalist a vorbit cu dificultate: ”N-am pățit nimic, sunt bine”.

Imediat, Cristi Tănase s-a ridicat cu greu de pe gresie, ajutat de bărbatul care l-a filmat.

Cristi Tănase a fost prins drogat la volan

Retras din activitate, Cristi Tănase, fost jucător cu 41 de meciuri în naționala României, continuă să fie surprins în ipostaze de impact.

Pe 27 decembrie 2023, fostul decar de la FCSB, FC Argeș și Academica Clinceni a fost prins drogat la volan. Poliția din Pitești i-a suspendat permisul de conducere și întocmit dosar penal.

La nici două luni distanță, Tănase a intrat iar în atenția publică, de această dată filmat în ipostaze tulburătoare.

 

Cristi Tănase, reacție pentru GSP după imaginile șocante: „M-a sunat și Bogdan Stancu: Ce ai făcut, frate?!”

Tănase a explicat pentru GSP.ro că nu a fost bătut de nimeni, ci soția nu i-a deschis ușa de la apartament la timp, iar el, sub influența alcoolului, s-a întins în fața locuinței.

„Ce să se întâmple? Nimic! Am ajuns acasă, eram beat, ăsta e adevărul, care e problema? Am sunat-o pe soție, nu mi-a răspuns, așa că m-am pus jos, până să-mi deschidă ușa. Am omorât pe cineva? Ce-am făcut?

Am avut niște dinți ce trebuiau puși ca lumea, unul n-a fost bine prins, de aceea am rămas fără el. Zici că am cancer, Doamne ferește! Nu s-a întâmplat să se facă gaură în cer.

Atât a fost, am fost la un șprit, m-am îmbătat, se mai întâmplă asta bărbaților, soția știa că o să ajung târziu, că o sunasem... Acum, parcă zici că trebuie să mă scuz în fața tuturor, să mor eu!

„Am văzut că-s pe toate site-urile”

Așteptam să răspundă, când a venit portarul, de la bloc. Teoretic și practic, mă știam cu el, dar el a venit să mă filmeze. Am greșit cu ceva că m-am pus jos, beat, să aștept să-mi răspundă soția? S-a creat o discuție total aiurea, vezi Doamne, ce-am făcut...

Mare lucru, m-am îmbătat, am venit acasă și nu mi-a răspuns nevasta, iar eu m-am pus jos să aștept până deschide ușa. OK, mi-a căzut un dinte. Cine naiba să mă bată?! A înnebunit lumea.

M-au sunat prietenii, Bogdan Stancu, de exemplu: „Cine te-a bătut, frate, ți-a dat dinții jos?!”. Cine să mă bată, mă? ”N-ai văzut filmarea?!”. Abia atunci am văzut că sunt pe toate site-urile.

Acum, voi vă faceți treaba, faceți ce vreți, dar eu vă prezint situația cum este”, a reacționat ”Dodel”.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.