Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

IMAGINI ŞOCANTE la pomana oferită de Oana Zăvoranu: Soţul vedetei a rupt în bătaie un reporter / VIDEO

captura youtube
reporter batut

Imagini şocante la pomana Oanei Zăvoranu. Vedeta a făcut valuri miercuri, atunci când a organizat o aşa zisă zi a darurilor unde a chemat lumea nevoiaşă pentru a le da mai multe haine gratis. Peste 1500 de oameni s-au îmbulzit să pună mâna pe hainele Oanei, dar acolo a început şi scandalul.

Citește și: Situație inedită la BNR: Ce se va întâmpla cu salariile uriașe ale angajaților, după revoluția fiscală

Soţul vedetei, Alex Ashraf, a rupt în bătaie un reporter. Un reporter s-a tinut insistent de cuplul de vedete. Alaturi se afla colegul lui si un alt reporter de la Antena 1. Nervos ca il trage de mana pentru a ajunge la Oana, Alex l-a impins cu cotul de cateva ori. Un alt jurnalist a venit din spate si a intrat in Alex. Furios, acesta s-a intors si l-a lovit pe reporterul cu microfon, nu cel care il imbrancise, initial. Apoi spiritele s-au incins si Alex a lovit reporterul. In incaierare, si sotul Oanei a fost lovit.

Citește și: Previziunile s-au adeverit: Cine ar putea face plângere penală împotriva lui Liviu Dragnea și Călin Popescu Tăriceanu

„Sotul si angajatul ei. El nu a dat in mine, ci doar sotul ei. Au dat si in colegul meu. Acum noi suntem retinuti. Colegul meu s-a speriat si i-au pus catusele pentru ca mi-a tinuta apararea. Mi se pare normal, suntem colegi. Ma duc si in apartament, poate mi-o iau iar. Acum doi ani, inainte sa moara mama ei, a fost o discutie intre mine si Oana Zavoranu. Asta e meseria mea, a noastra. Mi-a dat si in fata”, sustine reporterul agresat, conform ciao.ro.

Citește și: Lovitură de proporţii în Europa cu implicaţii MAJORE în România: Afacere de miliarde în Marea Neagră – o mare bancă îşi DISTRUGE concurenţa

Furios ca jandarmul care se afla de fata nu a intervenit, reporterul agresat a stat de vorba cu un politist. Nici aici nu a avut noroc. Tanarul batut a trebuit sa faca circ pentru ca politistul sa urce cu el in apartamentul unde Oana si Alex se aflau. „A dat cu pumnul in mine, i-au dat colegului direct in fata. Veniti acum cu mine. A dat cu pumnul in fata mea, cu picioarele in mine si domnul jandarm se uita ca boul la mine. L-am rugat sa vina si se uita. Hai cu mine, a dat in mine”, a marturisit reporterul batut, conform sursei citate.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.