Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Imagini şocante: O maşină de Poliţie s-a făcut praf într-un accident lângă oraşul ministrului de Interne. Doi poliţişti, în stare gravă

www.realitatea.net
ambulanță accident

O mașină de Poliție a fost distrusă în urma unui impact cu 2 TIR-uri și un camion, pe Drumul Național 6, la Buchin, județul Caraș-Severin, lângă oraşul Caransebeş, unde ministrul de Interne, Marcel Vela, a fost primar.

Potrivit Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Timișoara, circulația este închisă pe DN 6, la Buchin, județul Caraș-Severin, în urma unui accident în care au fost implicate o mașină de Poliție, o autocamionetă și 2 TIR-uri.

La rândul lor, reprezentanții ISU Caraș-Severin au anunțat că accidentul s-a produs miercuri în jurul orei 12.00.

„Nu au fost persoane încarcerate, dar două persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale și au fost transportate la CPU Caransebeș”, au spus cei de la ISU Caraș-Severin. Cei doi poliţişti din maşină sunt în stare gravă.

Conform unor surse, maşina de Poliţie se deplasa către Timişoara şi ar fi fost în misiune, având semnalele acustice şi luminoase pornite. Poliţiştii însoţeau o ambulanţă care se deplasa la spital cu un bolnav psihic. Ambulanţa, care circula în faţa maşinii de Poliţie, a intrat într-o depăşire şi s-a izbit violent de un autoturism care tracta o platformă. Maşina de Poliţie a făcut aceeaşi depăşire şi a intrat în coliziune laterală cu platforma, impactul fiind devastator.

content-image

content-image

content-image

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.