Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Imagini VIDEO impresionante cu doi cerbi care se luptă în Pădurile Brașovului

cerbi, brașov

Imagini impresionante cu cerbi care se duelează în Pădurile Brașovului au fost înregistrate cu ajutorul unor camere montate în sălbăticie. În această perioadă a anului, animalele se luptă pentru a avea dreptul să se împerecheze, relatează Mediafax.

Potrivit reprezentanților Regiei Locale a Pădurilor Kronstadt, în luna octombrie cerbii își „curtează” femelele, își etalează eleganța dar și forța.

Citește și: STATISTICI Sancțiunile în justiție - pentru unii mumă, pentru alții ciumă. Toate sancțiunile contestate la ÎCCJ de judecători sau procurori au fost admise

„În octombrie, cerbii își amintesc că în dragoste e ca în război, iar acest lucru îl fac la ”propriu”. Cerbii se duelează pentru marele premiu: dreptul de împerechere”, au anunțat, pe Facebook, administratorii pădurilor brașovene.

Astfel de scene au fost surprinse de camerele de monitorizate pe care Regia le-a amplasat în pădurile Brașovului. În fondul cinegetic administrat de Regia Locală a Pădurilor Kronstadt sunt în jur de 90 de cerbi. Populația este viguroasă, deși există prădători, pentru că oamenii au grijă de aceste animale emblematice pentru Brașov.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.