Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Imaginile care îl INCRIMINEAZĂ pe Ion Iliescu: Ipostaze explozive cu fostul președinte alături de soții Ceaușescu - FOTO

Inquam Photos / Liviu Florin Albei
Ion Iliescu PG

Ion Iliescu a fost surprins în mai multe fotografii care aparțin Arhivelor Naţionale, în care se distrează alături de soţii Ceauşescu într-o vacanță.

Potrivit Mediafax, aceste imagini aparțin Fototecii Online a Comunismului Românesc. Ion Iliescu, pe atunci apropiat al cuplului dictatorial, a participat la mai multe activităţi distractive în timpul unei vacanţe în Moldova, în 1976.

Citește și: Mihai Lucan a fost PROTEJATUL unor GREI din politică: Legăturile explozive ale doctorului cu personaje celebre din elita românească

În cartea autobiografică pe care a lansat-o în 2014, Iliescu spunea despre relația cu fostul dictator că a fost ... destul de tensionată. Iliescu spunea că primele discuții dintre ei au fost legate de construirea Canalului Dunăre - Marea Neagră, proiect pe care Iliescu nu l-a susținut.

Și mai încordate erau discuțiile cu soția dictatorului, despre care fostul președinte spune că era “modestă în plan mental”. După anii ’80, Iliescu a mai povestit că a fost în permanentă supravegheat de Securitate și a negat că s-ar fi avut întâlnit cu Mihail Gorbaciov înainte de 1990.

content-image

content-image

content-image

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.