Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Imaginile cu PUȘCĂRIAȘUL MM Stoica în timpul BĂTĂII din club: Rupt de BEAT, cu iubitul fiicei sale, dă cu pumnii în paznici

Gazeta Sporturilor a scris că directorul sportiv al FCSB, Mihai Stoica, a fost implicat într-o bătaie care a avut loc, în noaptea de vineri spre sâmbătă, într-un club de noapte din Bucureşti. Stoica a recunoscut incidentul, însă a precizat că nu a participat la bătaie, ci doar a încercat să aplaneze conflictul. Numai că, surpriză. Imaginile îl contrazic.

Un martor a povestit sursei citate că Stoica era însoţit de fiica sa, Teodora, de prietenul acesteia, Dan Petrache şi de Marius Ianuli, team-manager la FCSB. Bătaia a început în interiorul clubului, unde s-au spart pahare, sticle, s-a distrus mobilier. Apoi a continuat afară, unde au intervenit şi bodyguarzii localului. "MM urla în curte că . Arunca în parcare cu sticlele de băutură, toţi prietenii lui încercau să-l calmeze", a spus martorul.

Citește și: BNR susține impozitarea progresivă: Ce consecințe va avea asupra economiei României

Mihai Stoica a recunoscut incidentul, dar a precizat că el a încercat să aplaneze conflictul şi să-şi apere fiica.

"Am ieşit a doua a oară în club în ultimele 15 luni. N-am fost lovit de nimeni, n-am lovit pe nimeni, doar am intervenit pentru Dan, prietenul fiicei mele, care se implicase într-un incident. În interiorul clubului, am aplanat conflictul, afară mi-am ieşit din minţi şi am exagerat, urlând, în momentul în care cineva l-a bruscat pe Dan, deşi părea că se liniştise. Nu-l cauţionez, a greşit, nu e prima oară, dar sper să fie ultima. Am făcut ce ar face orice bărbat pentru familia sa, pentru că el, alături de copilul meu pe care-l iubesc necondiţionat, este familia mea. Azi dimineaţă am fost la antrenament, ne-umflat, ne-tumefiat, ne-învineţit", a scris Stoica, pe Facebook.

Citește și: Veste bună pentru mii de salariați: Ei vor avea impozit zero pe venit-Anunț important făcut de Liviu Dragnea

Oficialul stelist a mai fost implicat într-un incident, la Zurich, când FCSB a jucat cu echipa locală, în Liga Europa. Stoica s-a îmbătat înaintea partidei pe care echipa antrenată de Laurenţiu Reghecampf a disputat-o, anul trecut, cu FC Zurich. Directorul sportiv şi alte trei persoane au făcut gălăgie, au spart pahare şi sticle, iar conducerea hotelului a intenţionat să evacueze delegaţia Stelei din hotel, scandalul fiind aplanat în cele din urmă.

"Are şi el o traumă, MM nu şi-a revenit" după închisoare, explica patronul FCSB, Gigi Becali.

Citește și: Devoalări de senzație despre Principele Nicolae: O vedetă ProTV aruncă bomba în scandalul momentului

Incidentul a avut loc în hotelul în care era cazată delegaţia Stelei la Zurich, în 3 noiembrie 2016, apoi Stoica nu a mai ajuns la stadion, la meci.

"Ştiu ce s-a întâmplat acolo, am ştiut de a doua zi. Nu a fost implicat Reghecampf în episodul ăla. A fost implicat MM. Laurenţiu a stat până pe la ora unu, două, apoi au plecat. După care am înţeles că MM ar fi băut în cameră şi nu a mai venit nici la meci. Nu Reghe a fost implicat şi nu are nicio legătură cu jucătorii. Jucătorii nici nu erau la masă, erau în cameră şi dormeau când s-a întâmplat. Dacă era şi Reghe implicat era grav", a declarat Becali.

Citește și: Schimbări MASIVE la o companie de stat: Se anunță majorarea tarifelor și renegocierea contractelor- intervenţie în forţă a noului şef

Deşi iniţial a recunoscut, pe Facebook, că "s-a intersectat" cu alcoolul la Zurich, Stoica a explicat, într-o conferinţă de presă, că motivul pentru care a lipsit de la meciul de la Zurich a fost o indigestie cauzată de brânza fondue, un produs tradiţional elveţian, şi nu pentru că ar fi consumat alcool.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.