Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Imaginile momentului cu Vladimir Putin: Ce a făcut 'Țarul' la Kremlin, cu 100 de zile înainte de începerea Mondialului - VIDEO

sputnik
putin

Preşedintele Rusiei, Vladimir Putin, şi preşedintele FIFA, Gianni Infantino, şi-au demonstrat abilităţile tehnice cu balonul rotund la Kremlin, într-un video promoţional al forului internaţional, cu 100 zile înaintea startului Cupei Mondiale de fotbal 2018 din Rusia.

În videoclip apar o succesiune de legende ale fotbalului care jonglează mingea cu capul sau piciorul, un antrenament, în timp ce un cronometru indică faptul că au mai rămas 100 zile până la turneul final. Maradona, Ronaldo, Carles Puyol, Diego Forlan, Wayne Rooney, David Trezeguet sau Carlos Valderrama se numără printre vedetele prezente în videoclipul care îi arată apoi pe Putin şi Infantino jonglând cu mingea şi făcând schimb de pase într-un salon la Kremlin, anunță Agerpres.

Citește și: Burleanu transformă FRF în mașinărie de propagandă electorală

Clipul aminteşte că au mai rămas 100 de zile până la meciul de deschidere al turneului, programat pe 14 iunie pe arena moscovită Lujniki, Rusia - Arabia Saudită.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.