Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Îmbunătățirea transportului local de călători este o prioritate pentru primarul Petru Mărginean

centru istoric

„Deva are nevoie de un transport modern, adaptat pretenţiilor de confort şi siguranţă cerute de locuitori. Deva se extinde de la an la an, la marginea oraşului au apărut cartiere rezidenţiale şi mari centre comerciale. Prea puţine dintre zonele acestea noi beneficiază de transport în comun. O reţea de transport public, bine pusă la punct, îi va determina pe locuitori să lase maşinile acasă şi să folosească  liniile noastre. Serviciul de transport în comun va fi concesionat, iar echipa mea pregăteşte deja procedura pentru o licitaţie internaţională. În acest fel, vom facilita accesul marilor operatori europeni de transport public pe piaţa noastră.”

Un transport local modern şi performant are nevoie de o infrastructură pe măsură.  Petru Mărginean are la îndemână soluţii pentru realizarea acestui proiect aşteptat de toată lumea.

„Pe lângă maşini de transport noi, moderne, prietenoase cu mediul, Deva are nevoie de linii de transport adaptate cerinţelor actuale de deplasare. De asemenea, investiţia include staţii noi, sistem de ticketing şi o autogară de unde să fie coordonată întreaga reţea de transport local. Pentru a crea toată această infrastructură, mă voi folosi de fondurile europene. Infrastructura de transport se numără printre proiectele prioritare pentru care voi accesa finanţare nerambursabilă.”

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.