Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Imediat după declarațiile procurorului general, PÎCCJ ia măsuri împotriva deputatului PSD care ar fi lovit, cu mașina, doi protestatari: Are dosar PENAL

Ioan Terea

Deputatul PSD, Ioan Terea, susţine că miercuri seară a fost provocat de mai mulţi protestatarii aflaţi în faţa Palatului Parlamentului în momentul în care a ieşit din curtea instituţiei cu maşina personală pentru a se îndrepta către Sibiu.

El spune că nu a lovit pe nimeni şi că mai mulţi manifestanţi i-au tăiat calea, după ce şi-a lipit pe parbriz o legitimaţie de acces în Palatul Parlamentului, unul dintre aceştia sărind pe capota maşinii. Procurorul general, Augustin Lazăr, a afirmat joi, în legătură cu dosarul deschis în urma unui incident în care a fost implicat deputatul Ioan Terea, că "se vor face cercetări cum se fac în dosarele penale fără nicio discriminare".

Citește și: Lovitură de TEATRU! Principesa Margareta nu se ține de cuvânt, privitor la înmormântarea Regelui Mihai! „Nu s-a mai pomenit niciodată în istorie așa ceva”

Imediat după declarațiile lui Lazăr, Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a anunțat că ”în cursul zilei de astăzi, 7 decembrie 2017, la Secţia de urmărire penală şi criminalistică din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie, a fost înregistrat un dosar penal având ca obiect accidentul rutier produs în data de 6 decembrie 2017, în jurul orei 21, în București, în zona Palatul Parlamentului, accident soldat cu vătămarea corporală a două persoane.

În cauză s-a început urmărirea penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Pe măsura derulării cercetărilor vom informa opinia publică.”, precizează procurorii.

Citește și: „Țeapa” pe care și-au luat-o milioane de oameni! Mulți români nu știu asta .

 

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.