Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Imnul Ținutul Secuiesc s-a cântat spre veșnica pomenire a PSD și PNL/ Opinie

hochei

Știrea că Naționala de Hochei a României a intonat Imnul Ținutului Secuiesc la o competiție cu Ungaria a lăsat România rece. Singurii care au reacționat, fiindcă așa dă bine la imaginea publică, sunt politicienii. Ieșirile sunt aceleași ca la orice eveniment neplăcut, politicienii scriu pe Facebook un text, care nici măcar nu le aparține de multe ori, și se spală pe mâini. Am făcut gestul patriotic, am bifat! Acum, să revenim la vandalizarea României. Căci, în esență, patriotismul înseamnă să îți iubești țara. Iar când țara ta e pe locul 19 din 21 în UE la nivelul salariului minim, eu pot spune cu tărie că tu, politician, nu o iubești! Că nu dai doi bani pe poporul ăsta, indiferent ce imn intonezi și ce texte patriotarde scrii pe Facebook.

Intonarea unui imn presupune o iubire și un respect față de țară. Pentru România e însă din ce în ce mai greu să ai respect, mai ales dacă ești un simplu cetățean. România revoltată că în Ungaria s-a cântat Imnul Ținutului Secuiesc e România în care în Vest se trece granița la unguri pentru cumpărături, din cauza sărăciei! Lumea cumpără de aici benzină că e mai ieftină cu 3 lei. Personal, nu am auzit niciun politician revoltat de prețurile la benzină sau de umilința asta la care sunt supuși românii care au ajuns să meargă în altă țară după benzină! Încerc exact să înțeleg care e diferența dintre cozile ceaușiste la salam și cumpăratul de benzină de la unguri, dar nu cred că vreuna. E tot umilința pe care politicienii patrioți o scuipă spre noi, cu dispreț!

Imnul Ținutului Secuiesc s-a cântat din două mari motive: 1. Pentru că se poate, e permis! 2. Pentru că politicienii care conduc țara asta au produs în popor greață și ură, nu patriotism! Ținuți în case, vaccinați cu constrângeri și presiuni psihice fără precent, condamnați la sărăcie odată cu explozia prețurilor, jecmăniți pentru ca România să dea banii și resursele altor țări, cum mai pot românii să cânte, cu demnitate, Deșteaptă-te, române?

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.