Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Imobil confiscat de stat în județul Bacău este transformat într-un centru pentru vârstnici

batraneti linistite
camin de batrani

Ministerul Justiției a propus Ministerului Finanțelor transmiterea cu titlu gratuit comunei Traian din județul Bacău a unui imobil confiscat de stat pentru a fi transformat în centru pentru vârstnici.

Ministerul Justiției, prin Agenția Națională de Administrare a Bunurilor Indisponibilizate, a propus Ministerului Finanțelor inițierea demersurilor necesare pentru ca un bunul imobil confiscat să fie transmis cu titlu gratuit unității administrativ-teritoriale Comuna Traian județul Bacău, care îl va transforma în așezământ pentru persoanele vârstnice, potrivit mediafax.

„Atât de simplu: bunurile confiscate sunt reutilizate public și social. Este un model de bună practică în procesul de prevenire și combatere a criminalității recunoscut la nivel european și legiferat inclusiv prin Directiva 2014/42/UE privind înghețarea și confiscarea instrumentelor și produselor infracțiunilor săvârșite în Uniunea Europeană”, a transmis Alina Gorghiu, ministrul Justiției.

Este vorba de un imobil situat în comuna Traian, compus din teren în suprafață de 10.550 mp și o construcție cu demisol, parter, etaj și mansardă, cu suprafață desfășurată de 1.274 mp.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.