Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Imobiliarium: Prima expoziție tehnologizată de locuințe în București

casa

La sfârșitul acestei săptămâni, se deschide Imobiliarium, prima expoziție tehnologizată de locuințe. Între 5-7 mai, la Băneasa Shopping City, vizitatorii au ocazia să aleagă între 6.000 de oferte de case și apartamente, dar și castele, monumente istorice și case de vacanță.

Ineditul expoziției constă în dotarea fiecărui stand cu ochelari VR, tehnologie cu ajutorul căreia vizitatorii vor putea experimenta prin realitate virtuală o parte din cele peste 6.000 de imobile din ofertă.

Imobiliarium vine și cu prețuri promoționale la apartamente și case, cu vouchere între 3.000 și 5.000 euro pentru mobilă, dar și cu servicii premium de design, workshopuri dedicate tuturor care au în plan să-și cumpere o locuință acum sau în viitorul apropiat.

Dezvoltatorii imobiliari prezenți la expoziție anunță locuințe cu dotări deosebite, dar și prețuri promoținale.

„Avem apartamente cu grădină, dar și cu ponton, debarcader, terenuri de tenis, piscine și cluburi de socializare.  Imobiliarium este prima expoziție care aduce și ansambluri istorice, curți boierești, castele – create în stiluri baroc și maur, case de vacanță pe malul Mării Negre, alături de penthouse-uri cu oaze private de natură. Mai mult, pe lângă reducerile obișnuite din expoziție, există oferte de vouchere de până la 5.000 euro pentru mobilă”, a precizat Adrian Stănescu, project manager Imobiliarium.

Prețurile diferă în funcție de spațiu, zonă și dotări. Sunt garsoniere spațioase la 45.000 euro și penthouse-uri la 340.000 euro. Dotările speciale cel mai des întâlnite includ spații naturale vaste, grădini suspendate, spații de relaxare, locuințe cu design deosebit și exclusivist.

Imobiliarium este unica expoziție unde tehnologia joacă un rol important. Pe lângă „vizionarea” locuințelor cu ochelarii VR, sistemul de înregistrare al participanților este astfel construit încât vizitatorii și expozanții să continuie discuția și după încheierea evenimentului.

„Înregistrarea din timp a vizitatorilor pe www.imobiliarium.ro este importantă pentru a crea profilul corect. Pe baza bugetului, a tipului de locuință și a zonei în care vizitatorii își doresc să cumpere se face îmbinarea perfectă dintre cerere și ofertă”,  a adăugat Adrian Stănescu.

Accesul vizitatorilor este gratuit pe baza înregistrării online pe www.imobiliarium.ro, până pe 4 mai.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.