Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Împăcarea anului în lumea mondenă: Oana Zăvoranu și Alex sunt din nou împreună. Detaliile picante care au întors-o pe Oana

Sursa Foto: Viva.ro
Oana Zavoranu Alex Ashraf

Chiar dacă în luna septembrie Oana Zăvoranu a decis să rupă brusc relația cu Alex Ashraf, cei doi fiind la un pas de divorț, cearta lor nu a durat mult pentru că au hotărât să se împace.

După o poveste de dragoste de șapte ani, cei doi au declarat că își mai dau o șansă. Mai mult decât atât, au hotărât să treacă peste toate momentele tensionate dintre ei și să se bucure de un nou început.

De curând, vedeta a dezvăluit pe rețelele de socializare motivul pentru care a ales să îi mai acorde o șansă partenerului său.

„Pentru că este iubirea vieții mele și sufletul meu pereche. Pentru că am simțit că și el își dorește asta mult. Pentru că Dumnezeu ne-a unit și… pentru că nu mor vulturii când vor fluturii”, a spus Oana Zăvoranu.

Bruneta a „scăpat" un detaliu picant din dormitorul ei şi al lui Alex Ashraf.

„E dotat pentru ce îmi trebuie mie. Vorbesc în totală cunoștință de cauză. Este și tandru. Eu poate nu vreau în fiecare seară. Sunt de părere că bărbatul trebuie să stea după femeie și nu femeia după bărbat", a spus Oana Zăvoranu în cadrul emisiunii "Refresh by Oana Turcu" de la Antena Stars, în trecut.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.