DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play Windows Phone Store
CELE MAI NOI ȘTIRI ȘI ALERTE BREAKING NEWS: ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Impact Developer&Contractor semnează două contracte de credit ipotecar în valoare de 13 milioane de euro cu Libra Internet Bank

hipo.ro
Libra Internet Bank

Impact Developer&Contractor a semnat două contracte de credit ipotecar pentru investiţii imobiliare cu Libra Internet Bank S.A., în sumă totală de 13,329 milioane de euro, conform unui raport remis, luni, Bursei de Valori Bucureşti.

Potrivit sursei citate, unul dintre contracte are o valoare de circa 8,624 milioane de euro, iar fondurile împrumutate vor fi folosite de societate în vederea edificării Proiectului Greenfield, UTR3, Faza 1, respectiv 3 blocuri regim de înălţime (S+P+10 E) şi o parcare (P+7 E), prin trageri succesive în funcţie de evoluţia construcţiilor, scrie Agerpres.ro.

Creditul va fi rambursat potrivit dispoziţiilor contractuale, data scadenţei finale fiind la împlinirea a 48 de luni de la data semnării acestui contract de credit.

Cel de-al doilea contract de credit, pentru 4,705 milioane de euro, vizează edificarea Proiectului Greenfield, respectiv construcţia unei clădiri de birouri P+2E+E.th şi a unui centru comercial S+P+1E, prin trageri succesive în funcţie de evoluţia construcţiilor.

Creditul va fi rambursat în rate lunare, data scadenţei finale fiind la împlinirea a 180 de luni de la data semnării.

"În vederea garantării obligaţiilor asumate prin contractele de credit anterior menţionate, Societatea va constitui, în favoarea Libra Internet Bank S.A., următoarele garanţii: A: Contract de ipotecă imobiliară asupra terenurilor pe care se construiesc Proiectele, împreună cu construcţiile ce se vor edifica pe acestea; B. Contracte de ipotecă mobiliară având ca obiect creanţele din antecontracte, poliţe de asigurare şi scrisori de garanţie bancare emise în favoarea Societăţii referitoare la proiectul menţionat mai sus, alte creanţe, conturile deschise de Societate la Libra Internet Bank S.A", se menţionează în raport.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.