Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Impact tragic în Caraş-Severin! Părinții au murit, fata lor de 14 ani e în stare gravă la spital după un accident teribil

Foto: expresdebanat.ro
accident caras severin

Impact mortal în Caraş-Severin! Părinții au murit, fata lor de 14 ani e în stare gravă la spital după un accident teribil

O fată de 14 ani a fost dusă de urgenţă la spital, iar părinţii ei au murit, în urma unui grav accident rutier care a avut loc, vineri seară, în judeţul Caraş-Severin, între o maşină şi un autocar. Persoanele din autocar nu necesită îngrijiri medicale.

Accidentul rutier a avut loc în localitatea Grădinari din judeţul Caraş-Severin.

”Este vorba despre o coliziune între un autocar şi un autoturism din care au rezultat trei victime,doi adulţi şi un minor, dintre care două victime adulte încarcerate. Acţionează Secţia de pompieri Oraviţa cu 1 ASAS, 1 SMURD, 1 ambulanţă SAJ.Spre Grădinari a fost trimis şi ATPVM cu medic. Echipajul de pompieri acţionează pentru descarcerarea celor 2 victime din autoturism, care sunt inconştiente”, a transmis ISU Caraş-Severin.

Persoanele din autocar nu necesită îngrijiri medicale

Potrivit poliţiştilor, cei doi adulţi, soţ şi soţie, au murit în urma accidentului, iar fata lor în vârstă de 14 ani a fost dusă la spital, în Oraviţa.

De asemenea, poliţiştii spun că maşina a ieşit de pe un drum lăturalnic şi a intrat fără ca şoferul să se asigure, pe un drum naţional unde circula regulamentar autocarul care a fost lovit în plin de autoturism.

content-image

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.