Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Împăratul Naruhito va asista la ceremonia de deschidere a Jocurilor Paralimpice

dw
naruhito

Împăratul Naruhito al Japoniei va asista la ceremonia de deschidere a Jocurilor Paralimpice, pe data de 24 august, a anunţat, joi, Agenţia Casei Imperiale a Japoniei, citată de EFE.

La fel ca la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice, de pe 23 iulie, împăratul Naruhito, patronul onorific al Jocurilor, va fi însărcinat cu deschiderea oficială a Jocurilor Paralimpice, marţi, pe Stadionul Naţional din Tokyo.

Potrivit anunţului Casei Imperiale a Japoniei, împăratul va participa din nou la ceremonie fără împărăteasa Masako, întrucât şi cu această ocazie organizatorii au decis să reducă numărul participanţilor din cauza pandemiei de coronavirus.

Împăratul, în vârstă de 61 de ani, a declarat deschise şi Jocurile Paralimpice de iarnă de la Nagano, din 1998, când era doar prinţ.

Jocurile Paralimpice de la Tokyo vor miza pe prezenţa a circa 4.400 de sportivi reprezentând 160 de naţiuni, iar competiţia se va desfăşura fără prezenţa publicului, precum şi a vreunui membru al familiei imperiale. România va fi prezentă cu şapte sportivi, între care şi ministrul Tineretului şi Sportului, Eduard Novak.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.