Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ÎMPERECHEREA ŞERPILOR a ţinut pe loc plimbările îndrăgostiţilor în ajun de Valentine Day, în Florida

https://www.google.ro/url?sa=i&url=https%3A%2F%2Fwww.pinterest.co.kr%2Fpin%2F231231762090594769%2F&psig=AOvVaw2UdlBTc5bjq_gz-IMFuNYe&ust=1581944580102000&source=images&cd=vfe&ved=0CAMQjB1qFwoTCPCbjPqQ1ucCFQAAAAAdAAAAABAD
imperechere serpi

Un oraş din Florida (SUA) a închis o zonă dintr-un parc unde localnicii au reperat zeci de şerpi veniţi pentru perioada lor anuală de împerechere, relatează mass-media, citate duminică de AFP, potrivit Agerpres.

"Se pare că s-au strâns pentru a se împerechea", a explicat pe Facebook departementul de administrare a parcurilor şi grădinilor din oraşul Lakeland, situat între Tampa şi Orlando, care a postat imaginea unui şarpe observat în apropierea lacului Hollingsworth.

În ajunul sărbătoririi Zilei Îndrăgostiţilor, autorităţile au interzis accesul vizitatorilor într-o zonă a parcului, unde au fost reperaţi şerpii.

Citeşte şi: BOMBĂ! Avocaţii mergeau cot la cot cu clienţii lor la licitaţiile deturnate - Avocaţi din Bucureşti şi Galaţi, printre inculpaţii din dosarul 'Executorii'

"Este pentru a proteja publicul de şerpi", a explicat departamentul. "Nu sunt veninoşi şi în general nu sunt agresivi cât timp nu sunt deranjaţi. După împerechere ei ar trebui să plece", a precizat departamentul.

Reptilele au fost identificate ca şerpi de apă inofensivi.

"Îi putem întâlni adesea căţăraţi pe crengile copacilor de deasupra apei, sau stând la soare pe malul cursurilor de apă. Ei reprezintă un element important al ecosistemului şi nu trebuie deranjaţi", notează în încheiere departamentul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.