Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Imposibilitate temporară de a trata în condiţii de siguranţă anumite tipuri de patologii oncologice, ANUNȚATĂ de SJ Mureș

Europa FM
doctor medic spital

Spitalul Clinic Judeţean Mureş anunţă, joi că este în ”imposibilitatea temporară de a trata în condiţii de siguranţă anumite tipuri de patologii oncologice”. Clinicile de Urologie şi Oftalmologie au fost transformate în unităţi de suport COVID-19, potrivit news.ro.

”Având în vedere situaţia actuală creată de pandemia COVID-19, Spitalul Clinic Judeţean Mureş doreşte să informeze populaţia judeţului Mureş despre imposibilitatea temporară de a trata în condiţii de siguranţă anumite tipuri de patologii oncologice. Secţiile Clinice Urologie şi Oftalmologie au fost implicate în această luptă cu virusul COVID-19, de aceea modificările efectuate în structură au dus la relocarea acestora.

Citește și: Un tratament anti-COVID-19 a avut succes la șase pacienți în stare gravă din Israel

În acest moment aceste două clinici asigură toate urgenţele urologice pentru aceste două discipline. Intervenţiile chirurgicale de mare amploare de tip oncologic nu pot fi asigurate pe perioada stării de urgenţă datorită relocării celor două clinici pentru patologia NON-COVID-19”, a transmis, joi, Spitalul Mureş.

Reprezentanţii unităţii medicale solicit pacienţilor care au avut programări pentru intervenţii chirurgicale pentru patologii de tip oncologic să se adreseze unor servicii de urologie şi oftalmologie care nu sunt implicate tratamentul SARS-COV-2 şi care pot să realizeze intervenţii chirurgicale în condiţii de siguranţă.

”În speranţa că normalitatea se va instala cât mai curând şi vom ieşi din această stare de urgenţă Spitalul Clinic Judeţean Mureş vă mulţumeşte pentru înţelegere”, au mai transmis reprezentanţii unităţii medicale.

În judeţul Mureş sunt confirmate 146 e cazuri de infectare cu coronavirus.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.