Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Impresarul lui Cristiano Ronaldo, în negocieri cu clubul Sporting Lisabona

www.eurosport.com
messi ronaldo
Conform site-ului The Athletic, Mendes a discutat conducerea lui Sporting Lisabona, clubul formator al lui Cristiano Ronaldo, la care cvintuplul câştigător al Balonului de Aur s-a lansat ca jucător profesionist sub comanda fostului internaţional român Ladislau Boloni.

Găsirea finanţării pentru o astfel de operaţiune, inclusiv acoperirea salariului foarte mare al starului lusitan, reprezintă însă o mare provocare pentru Sporting. În plus, antrenorul "leilor", Ruben Amorim, are se pare rezerve cu privirea la aducerea lui Ronaldo la echipa sa, având în vedere schimbarea uriaşă a dinamicii pe care o va genera, în mod inevitabil, sosirea jucătorul în vârstă de 37 de ani.

Cristiano Ronaldo este cel mai bun marcator din istoria Ligii Campionilor, cu 140 de reuşite, şi ar dori să evolueze pentru o echipă calificată în noua ediţie a acestei competiţii, pentru a-şi consolida recordul de goluri.

Manchester United nu va participa în acest sezon la Liga Campionilor, după ce s-a clasat doar pe poziţia a şasea în ediţia trecută din Premier League.

Jorge Mendes a mai discutat anterior cu Bayern Munchen şi Atletico Madrid, ai căror oficiali au exclus însă o sosire a lui Cristiano Ronaldo în această vară la echipele lor.

O altă pistă, avansată de presa italiană, este SSC Napoli, ocupanta locului al treilea în ultima ediţie din Serie A.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.