Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Împușcături la granița cu Ucraina - Polițiștii au făcut uz de armă pentru a opri contrabandiștii de țigări

contrabanda

Polițiștii de frontieră de la Sighetu Marmației au făcut uz de armă pentru a opri mai multe persoane care transportau în spate, în timpul nopții de sâmbătă spre duminică, colete voluminoase, în care au fost descoperite mii de pachete cu țigări, informează mediafax.

Potrivit unui comunicat transmis duminică de Poliția de Frontieră, oamenii legii au descoperit şi confiscat, în urma unor acțiuni pe linia combaterii contrabandei cu ţigări la frontiera de nord.

„Un echipaj al poliției de frontieră aflat in misiune a observat mai multe persoane care transportau, în spate, dinspre graniţa cu statul vecin spre interiorul țării mai multe colete voluminoase. Imediat, colegii noștri au acționat pentru reținerea celor în cauză, efectuând somațiile legale prin voce, însă cei în cauză nu s-au oprit, fapt pentru care lucrătorii noștri au tras mai multe focuri de armă de avertisment, în plan vertical, cu respectarea prevederilor legale”, se arată în comunicatul citat.

Persoanele în cauză au abandonat coletele și au fugit, întorcându-se pe teritoriul ucrainean.

Polițiștii de frontieră au anunţat şi autorităţile ucrainene despre caz, în vederea cercetării în comun a evenimentului de frontieră.

La fața locului au fost descoperite mai multe colete cu țigări de proveniență ucraineană care au fost transportate la sediul serviciului, unde în urma inventarierii, a rezultat cantitatea de 4.000 pachete cu țigări.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.