Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

În 2 săptămâni de recuperare medicală, poți fi pus pe picioare, indiferent de vârstă, chiar și după cele mai dificile operații

Spitalul Sfantul Sava
operatie recuperare sold

Una dintre cele mai întâlnite și, în același timp, cele mai grave accidente casnice, îndeosebi în cazul persoanelor vârstnice, este fractura de șold. Intervenția chirurgicală se impune de urgență, întrucât, fractura de col femural are un risc de mortalitate de până la 60%, din cauza complicațiilor pe care le poate provoca. Operația trebuie să se realizeze în maximum 24-48 de ore. Pentru bătrânii care trăiesc singuri și suferă astfel de accidente, riscurile sunt majore, întrucât nu se mai pot ridica să sune la salvare sau membri ai familiei, de aceea, este recomandat să fie sunați zilnic sau de mai multe ori pe zi pentru a verifica dacă starea lor de sănătate este bună.

Printr-o experiență ce putea deveni tragică, a trecut doamna Ioana Pascu, care s-a dezechilibrat în casă, s-a lovit de mobilier de mai multe ori și a căzut, nemaiputându-se mișca mai mult de 12 ore. Fiica ei a vizitat-o, speriată fiind că nu-i răspunde la telefon, și a găsit-o imobilizată, însă conștientă. A fost dusă de urgență la spital.

A început recuperarea medicală imediat după ce au fost scoase și ultimele atele, montate în urma intervenției chirurgicale. ”Atât le-a trebuit celor de la Spitalul Sfântul Sava, să le spun că am liber la recuperări. Au tăbărât pe mine și-n două săptămâni m-au pus pe picioare, după ce două luni am stat numai în pat, cu ochii pe tavan”, povestește doamna Pascu.

Iată că recuperarea medicală după o operație la șold, care este una dintre cele mai complicate intervenții chirurgicale, poate dura numai două săptămâni, la Spitalul Sfântul Sava, indiferent de vârstă. Cu echipamente medicale de ultimă generație, cu o echipă numeroasă de specialiști în fizioterapie și kinetoterapie, și în condiții optime de internare, cu mai multe ședințe de recuperare medicală pe zi, rezultatele pe care centrul medical le are sunt superlative.

Spitalul Sfântul Sava are saloane cu 2 sau 3 paturi și deține peste 100 de echipamente medicale de ultimă generație, la care se adaugă o ambulanță tip C, cu echipamente de resuscitare și terapie intensivă. Din această vară, Spitalul Sfântul Sava a deschis o secție tip ATI, cu 18 paturi cu monitoare specifice, în care pacienții se pot interna pentru recuperare medicală la 48 de ore după intervențiile chirurgicale. Echipamentele de ultimă generație ale Spitalului Sfântul Sava permit efectuarea recuperării medicale pasive, fără niciun efort fizic din partea pacientului aflat încă în patul ATI. Această recuperare medicală timpurie dă șanse mari de succes în refacerea pacientului.

content-image

Spitalul Sfântul Sava a fost ridicat de la zero și nu a înregistrat niciun caz de Covid sau infecții nosocomiale. Funcționează cu o echipă medicală formată din 8 medici specialiști, 40 de kinetoterapeuți și fizioterapeuți, 30 de asistenți medicali și 48 de infirmiere.

Date de contact ale Spitalului Sfântul Sava:

0724.021.090 | 0724.338.881

contact@spitalulsfantulsava.ro

https://spitalulsfantulsava.ro/

content-image

https://spitalulsfantulsava.ro/recuperare-medicala/

https://spitalulsfantulsava.ro/ingrijiri-paliative/

https://spitalulsfantulsava.ro/kinetoterapie/

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.