Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

"În acest moment, toată omenirea trece prin cea mai mare criză", europarlamentar român, în exclusivitate pentru stiripesurse/diaspora

PPE
logo PPE
La întrebarea: Cum vedeți situația românilor din diaspora în toată această perioadă ținând cont de problemele prin care trec, ne-a raspuns europarlamentarul liberal, Cristian Busoi.
"În acest moment, toată omenirea trece prin cea mai mare criză. De la cel de al Doilea Război Mondial nu am avut o asemenea criză. Românii duc un război cu noul coronavirus, fie că sunt în țară, fie că sunt în diaspora.  Cred că cetățenii care sunt stabiliți în afara granițelor și care și-au putut păstra joburile sau au primit ajutor de la statul în care locuiesc, cei care au propria casă sau nu au probleme cu plata chiriei au rămas pe loc și luptă. Ei se chinuie în plus și cu dorul de casă, dar o să treacă peste aceste momente grele. Ceilalți care nu mai aveau cum să supraviețuiască, fie că și-au pierdut joburile, fie că nu mai aveau cum să își plătească chiriile s-au întors deja acasă și e dreptul lor să facă acest lucru. Sunt cetățeni români. Suntem într-un moment greu și trebuie să fim uniți, solidari. Să ne ajutăm mai mult unii pe alții. Trebuie să avem grijă să nu creăm fracturi între categoriile de populație. Uniți, doar așa putem învinge criza!"

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.