Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

În aceşti doi ani de contract nu vreau să plec, nu voi accepta nicio ofertă și voi pleca doar dacă voi fi dat afară, spune Dan Petrescu

Dan Petrescu

Tehnicianul echipei CFR Cluj, Dan Petrescu, a declarat joi seară, după meciul din Conference League cu Şahtior Soligorsk, că el va pleca de la gruparea clujeană în cei doi ani de contract pe care îi mai are doar dacă va fi demis, potrivit news.ro.

“Ca să stabilim odată lucrurile: eu mai am doi ani contract. Eu nu voi pleca indiferent ce va fi, decât dacă clubul decide că nu mai sunt capabil să conduc. Dar în aceşti doi am nu vreau să plec, nu voi accepta nicio ofertă. Dacă voi fi dat afară mâine, n-am ce să fac.. La orice echipă unde şeti, dacă pierzi un meci, nu se ştie. Vreau să duc contractul la capăt, sper să reuşesc. Ştiu că va fi greu, dar asta este meseria mea”, a spus Dan Petrescu.

Formaţia CFR Cluj s-a calificat joi seară în play-off-ul Conference League, după ce a trecut, scor 1-0 în manşa secundă a turului trei preliminar, de echipa belarusă Şahtior Soligorsk. În tur, scorul a fost 0-0.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.