Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

În ACL, ca la „Iartă-mă”. Momente emoţionante la şedinţele comune PNL-PDL

acl4

Vechi adversari politici, ba chiar duşmani, sunt puşi în situaţia de a-şi da mâna. S-a întâmplat şi la Timişoara, unde primarul Nicolae Robu (PNL) şi deputatul PDL Alin Popoviciu au îngropat securea războiului, dând uitării un an 2013 presărat cu declaraţii belicoase.

Prima şedinţă comună PNL-PDL în Timiş a avut loc la sediul PNL din Piaţa Unirii. Într-o atmosferă destinsă, membrii birourilor judeţene de conducere ale celor două partide au „făcut cunoştinţă” din calitatea de colegi în noul PNL. Printre cei care au luat cuvântul a fost şi deputatul Alin Popoviciu. Acesta a ţinut să-şi ceară scuze faţă de liberali şi faţă primarul Nicolae Robu pentru toate atacurile din ultimele luni. Robu era cel mai puternic lider local al unui partid opozant, deci trebuia să fie ţinta numărul 1, a explicat Popoviciu. Mai mult, deputatul a afirmat că întotdeauna şi-a dorit să fie membru PNL. Spre deliciul asistenţei, la această ultimă replică, preşedintele PDL Timiş, Constantin Ostaficiuc, a răspuns: „Trebuia să pleci mai demult la PNL!”

În 2013, Popoviciu l-a acuzat pe Robu de diverse „şmenuri”, după ce primăria a evacuat sala de sport a soţiei deputatului. La rândul său, edilul liberal declara că Popoviciu este „nebun”, „un individ care face de râs Timişoara şi care crează Timişoarei o imagine de oraş al circarilor”.

Sâmbătă, la un eveniment al Tineretului Democrat-Liberal, Popoviciu le-a mărturisit celor prezenţi că întotdeauna l-a apreciat pe primarul Nicolae Robu, iar atacurile la adresa acestuia se datorau faptului că partenerii din USL ai liberalilor, social-democraţii, îl „intoxicau” cu diverse dosare. Mai în glumă, mai în serios, deputatul a afirmat că a avut şi câteva schimburi mai dure de replici cu soţia sa. Doamna Popoviciu îi dădea lui Nicolae Robu „like-uri” pe Facebook, deşi soţul ei se certa prin presă cu primarul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.