Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

În 'țara TANGOULUI' s-a interzis dansul

telegraph.co.uk
tango

Un judecător din Argentina a interzis toate "cluburile comerciale de dans, cu muzică live sau înregistrată", după ce cinci oameni au murit în urma unor supradoze de droguri la un festival de muzică, dar nu este clar deocamdată cum şi dacă poliţia va pune în aplicare ordinul, relatează Daily Mail, citat de news.ro.

Dansurile colective de tango şi cele organizate la centre culturale sunt excluse din ordinul judecătorului Roberto Andres Gallardo. Magistratul a decis că dansul va fi permis abia după ce autorităţile locale vor prezenta un plan pentru a controla vânzările ilegale de droguri şi neregulile de la "petrecerile cu muzică electronică".

Tinerii se tem în prezent că ar putea fi arestaţi dacă dansează în cluburi sau baruri, în timp ce organizatorii de nunţi se întreabă dacă recepţiile mai sunt legale.

"Cum poate fi respectat un ordin complet neconstituţional, ca acesta?", a întrebat şeful Asociaţiei Proprietarilor de Discoteci din Buenos Aires, Jorge Becco."Este ca şi cum, pentru că este o problemă la o tonetă cu legume, închizi toate măcelăriile", a adăugat el.

Patronii de cluburi de noapte au anunţat deja că nu vor respecta decizia şi au subliniat că decesele invocate de magistrat au avut loc la un festival de muzică electronică organizat la un centru de evenimente, nu într-un local.

Cinci oameni au murit la 16 aprilie, după ce au luat droguri la un festival de muzică electronică din capitala Argentinei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.