Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

În așteptarea Crăciunului și a relaxării. Champs Élysées strălucește sub mii de beculețe

Parisul se pregăteşte de sărbători. Mii de beculeţe s-au aprins pe Champs Élysées, cel mai frumos bulevard al lumii. De această dată, fără public şi cu toate magazinele celebre închise din cauza restricţiilor impuse de cea de-a doua carantină. Preşedintele Emmanuel Macron e aşteptat să anunţe o ieşire progresivă din izolare. Corespondentul TVR, Mihaela Antoche, ştie mai multe, potrivit stiri.tvr.ro.

E o adevărată feerie pe Bulevardul Champs Élysées din Paris. În așteptarea sărbătorilor, mii de beculețe roșii luminează cel mai vestit bulevard al lumii.

Anne Hidalgo, primarul Parisului: Este un moment care e trist deoarece chiar am vrut să revedem acest bulevard că trăieşte şi sunt câţiva ani de când acest oraş se confruntă cu dificultăţi. Dar astăzi chiar vreau să mă gândesc la viitor, la zilele care vin, la aceste luminiţe, la acest semnal.

Citește și: Ana Birchall răstoarnă povestea renunțării la pensia specială, prin demisie: ‘Rog share, să se știe adevărul!’

Pe Champs Élysées, ca în toată Franța de altfel, totul este închis.

Cel mai probabil va urma o relaxare a restricțiilor în 3 etape, care ar putea începe cu deschiderea magazinelor considerate neesențiale.

De la mijlocul lunii decembrie și apoi din ianuarie, anul viitor, e posibil ca și alte restricții să fie ridicate, dacă situația sanitară va permite acest lucru.

Cel mai probabil, redeschiderea barurilor, restaurantelor și a sălilor de sport se va amâna pentru anul viitor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.