Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

In bărbat din Iași a fost reținut de procurorii DIICOT după ce a fost prins în flagrant în timp ce vindea droguri

O parte din redactia unui saptamanal din Buzau, retinuta pentru santaj

Un bărbat a fost reţinut de procurorii Serviciului Teritorial Iaşi al Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) pentru că ar fi vândut droguri pe raza municipiului Iaşi, potrivit Agerpres.

Potrivit unui comunicat transmis, marţi, de DIICOT, bărbatul este acuzat de "săvârşirea infracţiunii de efectuare de operaţiuni, fără a deţine autorizaţie eliberată în condiţiile legii, cu produse ştiind că acestea sunt susceptibile de a avea efecte psihoactive".

Stelian Ion i-a chemat la discuții pe specialiști: Obiectivul ZERO este DESFIINȚAREA SIIJ

Reţinerea a avut loc în urma unei percheziţii la locuinţa bărbatului, dar şi a unui flagrant organizat împreună cu poliţiştii din cadrul Biroului de Combatere a Crimei Organizate din Iaşi.

"La data de 25 ianuarie, procurorii DIICOT - Serviciul Teritorial Iaşi, împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul BCCO Iaşi, au efectuat o percheziţie domiciliară şi o acţiune de prindere în flagrant a inculpatului, după ce acesta a ridicat de la o firmă de curierat un colet ce conţinea aproximativ 150 de grame de substanţe psihoactive în stare pură, din care inculpatul ar fi putut produce aproximativ 93.750 de doze", se arată în comunicatul DIICOT.

Persoana reţinută de procurori urmează să fie prezentată Tribunalului Iaşi cu propunere de arestare preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.