Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

În Bistriţa-Năsăud, 77 de şcoli încep cursurile în scenariul verde, iar 29 în scenariul galben

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam școală elevi

Prefectura judeţului Bistriţa-Năsăud a anunţat că, în urma hotărârii Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, din 14 septembrie 77 de şcoli vor începe cursurile în scenariul verde, iar 29 în scenariul galben, anunță news.ro.

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Bistriţa-Năsăud a adoptat, joi, Hotărârea Nr. 20, care face referire la începerea cursurilor în unităţile de învăţământ din judeţ şi scenariile aferente.

Citește și: USR-PLUS propune o persoană condamnată penal la funcția de primar! Reacție incredibilă a lui Dacian Cioloș .

“Astfel, în urma avizului acordat de Direcţia de Sănătate Publică Bistriţa-Năsăud, membrii comitetului au hotărât că în 77 unităţi şcolare vor începe cursurile conform scenariului 1 (verde); în 29 unităţi şcolare vor începe cursurile conform scenariului 2 (galben)”, se arată în comunicatul Prefecturii Bistriţa-Năsăud.

Sursa citată a menţionat că scenariul verde presupune participarea zilnică a tuturor preşcolarilor şi elevilor în unităţile de învăţământ, cu respectarea şi aplicarea tuturor normelor de protecţie, iar scenariul galben se referă la participarea la cursuri prin rotaţie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.