Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

În chestiunea Ucrainei, Crin Antonescu repetă papagalicește cliseele subStăpînului Traian Băsescu?

cristoiu
Asupra interviului am picat întîmplător, după ce butonasem posturile de știri străine începînd cu France 24 (pentru a vedea ce spune propaganda occidentală despre noul Război al Crimeii) și terminînd cu Russia Today (pentru a vedea ce spun rușii), și trecusem în zbor peste posturile băștinașe de știri, toate previzibile în neghiobia lor agitatorică. L-am urmărit pe Crin Antonescu din două motive:
  1. Ca să văd ce spune despre criza din Crimeea un politician care mă obișnuise pînă-n acel moment cu intervenții scutite de clișeele lătrătoare ale politicienilor noștri semidocți și pentru că sfătuitorii lor sînt analfabeți.
  2. Ca să întrevăd existența unei strategii a PNL în noua situație, de principal partid de Opoziție.
La amîndouă capitolele, dezamăgirea a fost imensă. În chestiunea Ucrainei, Crin Antonescu a repetat papagalicește tezele lui Traian Băsescu. Socotind că Traian Băsescu repetă, la rîndu-i, tezele Stăpînului de la Washington, mă întreb: Crin Antonescu le-a preluat și el de la Stăpîni sau de la SubStăpînul care e Traian Băsescu? În privința strategiei, dincolo de vorbele măiestre ale lui Crin Antonescu domnește pustiul. Liderul PNL continuă să fie prizonierul tezei imbecile potrivit căreia trebuie să umble cu mănuși cu Victor Ponta, cu PSD, întrucît altfel pierde electoratul USL. Drept urmare, excepție făcînd cîteva vorbe de duh, Crin Antonescu nu ne-a oferit nimic din ceea ce-ar trebui să spună liderul Opoziției despre șeful Guvernului. Mult mai grav, deși promitea că o să vadă PSD-ul ce înseamnă Opoziție din partea PNL, Crin Antonescu n-a dat nici un semn că PNL ar avea proiectul unei ofensive de fapte și nu doar de vorbe împotriva PSD. Prestația sa la Realitatea Tv s-a limitat, în mod dezastruos, la contracararea diversiunilor meșterite împotriva sa de Victor Ponta, cum ar fi de exemplu, zarva Antenei 3 în chestiunea Mircea Diaconu. Cînd PNL făcea parte din USL, intervențiile lui Crin Antonescu trezeau isterii mediatice, chiar și cînd ele nu spuneau mare lucru. Asta deoarece, toată lumea voia să vadă dacă PNL divorțează sau nu. Acum PNL a divorțat. Rămînerea lui Crin Antonescu la intervențiile care doar înțeapă, cînd noua postură, de lider al Opoziției, ar cere datul cu parul, face ultra-plictisitoare apariții precum cea de vineri seara, de la Realitatea Tv. sursa: cristoiublog.ro

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.