Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

În comparație cu românii, nici măcar japonezii nu știu ce conține vaccinul: Dozele de la Pfizer conțin substanțe necunoscute

Pfizer BioNTech
Pfizer

Specialiştii japonezi au descoperit substanțe străine în vaccinul consorțiului american-german al companiilor Pfizer și BioNTech, care este utilizat pentru imunizarea populației din orașul japonez Sagamihara (prefectura Kanagawa), a anunțat, marți, canalul de televiziune NHK.

Se subliniază că personalul medical din trei locații diferite a identificat, în timpul unei examinări vizuale, 18 doze de vaccin care conțin particule dintr-o substanță albă necunoscută. În toate aceste cazuri, vaccinarea cu aceste doze nu a avut loc, scrie rador.ro.

Citește și: ULTIMA ORĂ Peste un milion de români sunt vizați: Italia impune obligativitatea 'paşaportului verde COVID-19' pentru toţi angajaţii, inclusiv din privat

Un alt caz similar de depistare a unei substanțe străine într-un vaccin Pfizer a fost înregistrat cu o zi mai devreme în Kamakura. Autoritățile din ambele orașe nipone au cerut producătorului desfăşurarea unei investigaţii.

Menţionăm că, anterior, Ministerul Sănătății din Japonia a anunțat suspendarea utilizării a aproximativ 1,63 milioane de doze de vaccin produse de compania americană Moderna.

Citește și: Se va ajunge la vaccinare lunară! Pfizer confirmă că a treia doză restabilește protecția la 95%: Rezultatele vin direct din Israel .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.