Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

În contextul pandemiei de coronavirus, Arhiepiscopia Dunării de Jos oferă sprijin spiritual şi material persoanelor aflate în carantină

Foto Mediafax
pelerini preoti Galati

În contextul epidemiei de coronavirus, Arhiepiscopia Dunării de Jos anunță încheierea unui protocol de cooperare practică cu autorităţile judeţene, care constă în oferirea de sprijin spiritual şi material persoanelor aflate în carantină la Galaţi, Brăila şi Tecuci.

Arhiepiscopia va oferi: consiliere spirituală, literatură duhovnicească, materiale de igienă personală, dar şi hrană, potrivit Basilica.ro.

Citește și: Ultimă oră! CEC Bank, decizie pentru românii cu credite, pe fondul răspândirii coronavirusului: Se amână cu 30 de zile! .

Protocolul include şi persoanele autoizolate la domiciliu, acolo unde preoţii din eparhie sunt la dispoziţia credincioşilor oferindu-le sprijinul necesar, în condiţii impuse de epidemie.

Totodată, prin cantinele Arhiepiscopiei Dunării de Jos se vor acorda ajutoare în urma consultării cu Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă.

„Sfătuim toţi credincioşii să înmulţească rugăciunea, să respecte cu stricteţe normele sanitare impuse de autorităţile competente şi să vină în sprijinul păstorilor lor sufleteşti pentru a limita, pe cât cu putinţă, efectele nedorite ale acestei epidemii”, transmite Biroul de Presă al Arhiepiscopiei Dunării de Jos.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.