Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

În declarațiile de venit va fi necesar să se indice prezența unei alte cetățenii!

monitorulcj.ro
declaratie unica anaf
În Ucraina, în declarațiile de venit va fi inclus un aliniat despre dubla cetățenie. Un proiect de lege privind dubla cetățenie care urmează să fie elaborat de Cabinetul de Miniștri va necesita indicarea celei de a doua  cetățenii.

Prevederea este valabilă în primul rând pentru funcționarii de stat, a declarat secretarul Consiliului de Securitate Națională și Apărare, Oleksii Danilov.

„Declarațiile pe care toate persoanele le completează în conformitate cu legea privind prevenirea corupției trebuie să includă informații despre cetățenia altor țări sau un permis de ședere într-o anumită țară", a spus el.
Potrivit lui Danilov, completarea acestui punct va fi obligatorie. Secretarul Consiliului de Securitate Națională și Apărare a specificat, de asemenea, că în prezent aproximativ un milion de persoane completează declarații în fiecare an.
Anterior, Danilov a explicat că noua lege ar trebui să creeze instrumente de control pentru identificarea ucrainenilor cu alte cetățenii.
„Aș sfătui pe toată lumea să scape de o altă cetățenie în viitorul apropiat, pentru a nu se expune la necazuri”, a spus Danilov.
Sursa: Bucpress.eu

Conţinutul acestui site nu reprezintă poziţia oficială a Secretariatului General al Guvernului - Departamentul pentru Românii de Pretutindeni.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.